Inzamelingsactie met Albert Heijn

Posted on Posted in Uncategorized

Albert Heijn

De Voedselbank Krimpenerwaard organiseert op 13/14 en 20/21 maart in samenwerking met Albert Heijn Schoonhoven een inzameling voor levensmiddelen. Vrijwilligers van de Voedselbank zullen tussen 10.00-20.00 uur bij de Albert Heijn flyeren en de bezoekers van de supermarkt instructies geven over hoe zij een bijdrage kunnen leveren.

De Voedselbank hoopt op lang houdbare artikelen die bij de Voedselbank niet vaak binnen komen. Denk dan aan producten zoals rijst, koffie en pasta’s, maar ook wasmiddelen en producten voor persoonlijke hygiëne. De inzameling zal de diversiteit van de uitgereikte voedselpakketten vergroten. Deze worden wekelijks aan 150 gezinnen in de gemeente Krimpenerwaard uitgereikt.

Albert Heijn Schoonhoven is een van deze donateurs en steunt de Voedselbank al jaren met het inzamelen van statiegeld en het wekelijks leveren van verschillende levensmiddelen.

Inzamelingsactie met Albert Heijn

13-14 maart en 20-21 maart 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *