Bezorgers – vrijwilligers uit Gouderak

Posted on Posted in Uncategorized

Mooie auto’s bij de Voedselbank?

Zoals bekend probeert Malika Lamrid overal mensen warm te krijgen om geld of goederen te schenken aan de Voedselbank. Sommige mensen reageren direct enthousiast. Anderen twijfelen wat en vragen: “Is het wel écht nodig? Ik zie daar ook mensen komen met een mooie auto en diezelfde mensen nemen zelfs twee pakketten mee!”

Die auto’s waar meerdere pakketten ingeladen worden gaan naar Gouderak. Sommige cliënten uit dat dorp kunnen hun pakket niet zelf ophalen in Schoonhoven. En daarom is er een groepje vrijwilligers uit Gouderak dat om beurten naar Schoonhoven gaat om de pakketten op te halen. Soms gaan de cliënten mee om een gezellig een kop koffie te drinken bij de Voedselbank.

Wij – de vrijwilligers uit Gouderak- zijn niet de enigen die voor een ander rijden. Ook vanuit andere kernen wordt er gereden. We zijn in de luxepositie dat we een auto hebben en kunnen op deze eenvoudige manier ook iets bijdragen aan hen die het minder goed hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *