Voedseluitgifte van deze week wederom geslaagd.

Posted on Posted in Uncategorized

De afgelopen week is er ontzettend veel nieuws geweest over de Voedselbank Krimpenerwaard. Wij zijn hierdoor druk bezig geweest met alle vragen en reacties van o.a. onze cliënten, leveranciers, sponsoren en de pers.

Ons bestuur en onze vrijwilligers zijn ontzettend ontroerd door het gigantische aantal positieve reacties die we hebben mogen ontvangen in deze periode van negatieve beeldvorming.

Wij willen daarom iedereen bedanken voor de berichten, jullie bezoekjes en vooral het vertrouwen dat jullie op deze manier in ons uitspreken. Dit motiveert ons om door te gaan en te laten zien waar de Voedselbank Krimpenerwaard voor staat.

Vooral het MKB in onze regio willen wij via deze weg in het bijzonder aanspreken en bedanken voor haar vertrouwen en het voortzetten van onze jarenlange samenwerkingen.

Wij hebben onze belofte aan onze cliënten kunnen waarmaken en hebben deze week wederom 200 voedselpakketten verstrekt. Onze cliënten zijn allemaal komen opdagen en ook onze bezorgers hebben alle pakketten afgeleverd.

We weten dat er via social media berichten rondgaan dat de Voedselbank Krimpenerwaar geen pakketten meer kan leveren, omdat er niets wordt geleverd vanuit Voedselbanken Nederland. Maar niets is minder waar. Hierbij een foto van het pakket van vandaag. Volgende week zijn we er weer. De cliënten van de Voedselbank Krimpenerwaard kunnen op ons blijven rekenen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *